Ilan Șor și familia sa și-au vândut o bună parte din afacerile pe care le dețineau în Republica Moldova după alegerile din 24 februarie. Este vorba inclusiv de afacerea Duty Free, scrie Mold-street.com.

Anterior, potrivit sursei citate, ca proprietară a afacerii Duty Free figura Ilona Șor, mama vitregă a deputatului Ilan Șor, dar de câteva zile, proprietarii s-au schimbat și acum compania este deținută de trei asociați: Alexandru Vîlcu (30%), Viktor Iakovlev, din Ucraina (30%) și Andryi Minayev (40%).

Captură Mold-street.com

Ilan Șor nu a apărut în spațiul public de aproximativ o săptămână. În presă au apărut informații că acesta ar fi plecat din țară.

Vezi și:

/SURSE/ Unde a plecat ieri Ilan Șor

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!