/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Mold-Street: Ilan Șor și-a vândut Duty Free-ul

missing
19 iunie 2019, ora 20:56

Ilan Șor și familia sa și-au vândut o bună parte din afacerile pe care le dețineau în Republica Moldova după alegerile din 24 februarie. Este vorba inclusiv de afacerea Duty Free, scrie Mold-street.com.

Anterior, potrivit sursei citate, ca proprietară a afacerii Duty Free figura Ilona Șor, mama vitregă a deputatului Ilan Șor, dar de câteva zile, proprietarii s-au schimbat și acum compania este deținută de trei asociați: Alexandru Vîlcu (30%), Viktor Iakovlev, din Ucraina (30%) și Andryi Minayev (40%).

Captură Mold-street.com

Ilan Șor nu a apărut în spațiul public de aproximativ o săptămână. În presă au apărut informații că acesta ar fi plecat din țară.

Vezi și:

/SURSE/ Unde a plecat ieri Ilan Șor

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram