La nunta din satul Revaca, orașul Sângera, au fost intoxicate 21 de persoane, dintre care trei sunt copii. Potrivit medicilor, copiii s-ar fi infectat cu microbul intestinal Salmonella. Micuții au fost internați la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii pe data de 16 iunie, la o zi după desfășurarea petrecerii. La aceeași instituție medicală a fost internată și o mamă. 

„Maturii au fost internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”. Una dintre persoanele internate este din municipiul Bălți, iar alta din raionul Călărași. Totuși, majoritatea celor internați sunt din satul Revaca și din orașul Chișinău. Printre simptomele manifestate la pacienți au fost voma și diareea”, a declarat medicul-șef al Centrului de Sănătate Sângera, Elena Albu.

La nuntă, în total au fost prezente aproximativ o sută de peroane. Bucatele au fost pregătite de către o firmă de catering din capitală.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!