Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. CIA: Armata rusă are multe probleme

social

Ion Druță, înlăturat temporar de la conducerea CSJ. UPDATE: Conducerea Judecătoriei Chișinău, suspendată in corpore din funcție

25 iunie 2019, ora 12:41
Distribuie:

ORA 12:41 Tot la ședința de azi a CSM s-a decis înlăturarea temporară din funcția de conducere a președintelui Judecătoriei Chișinău și tuturor vicepreședinților instanței.

De asemenea, Nicolae Clima a fost revocat din funcția de inspector-judecător.

Subiectele au fost introduse ulterior în ordinea de zi a ședinței CSM, în urma unei informații parvenite de la un magistrat. Acestea au fost discutate cu ușile închise, astfel, nu cunoaștem deocamdată ce a stat la baza acestor decizii.

ORA 12:30 Ion Druță a fost înlăturat temporar din funcția de președinte al Curții Supreme de Justiție (CSJ). Interimatul funcției va fi asigurat de magistrata Tatiana Vieru. Decizia a fost luată azi de membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram