/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

ULTIMA ORĂ // Agenția Proprietății Publice a blocat procesul de privatizare

missing
25 iunie 2019, ora 10:57

Agenția Proprietății Publice a anulat runda  de privatizare anunțată pentru luna iulie curent, în condițiile în care noua guvernare a declarat că procesul nu este unul transparent, iar prețurile unor bunuri scoase la vânzare ar fi fost micșorate nejustificat.

Reprezentanta instituției, care trebuia să se ocupe de sistematizarea actelor parvenite de la agenții economici interesați de licitațiile anunțate pentru 2 iulie curent, a declarat pentru tv8.md că procesul a fost stopat.

Decizia de anulare a rundei de privatizări urmează a fi publicată în viitorul număr al Monitorului Oficial al R. Moldova.

Amintim că directorul Agenției Proprietății Publice, Vladimir Baldovici, a fost demis recent de Guvern. Prim-ministra Maia Sandu a declarat că „Executivul nu o să admită privatizări așa cum s-a întâmplat la Gările Auto și Air Moldova”. Sandu a cerut ca informația ce ține de privatizări și tot felul de tranzacții care au implicat proprietatea publică să fie desecretizată.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram