Procurorii au aplicat sechestru pe mai multe bunuri care aparțin deputatului Ilan Șor. Informația a fost confirmată pentru TV8 de șefa interimară a Procuraturii Anticorupție, Adriana Bețișor.

Nu cunoaștem deocamdată valoarea bunurilor pe care a fost pus sechestru, reprezentanții Procuraturii Anticorupție vor reveni cu detalii la acest subiect ulterior. Știm însă că bunurile aparțin unor companii de ale lui Ilan Șor și că sechestrul are legătură cu dosarele privind frauda bancară în care este vizat deputatul.

„A fost aplicat sechestru, de fapt, acum suntem încă în proces, pe mai multe bunuri. Sunt bunuri care aparțin mai multor companii, inclusiv companii care gestionează regimul de vânzare a bunurilor Duty Free. Sunt vizați mai mulți agenți economici. Este vorba despre investigația fraudei bancare”, a declarat Adriana Bețișor pentru TV8.

Revenim cu detalii pe parcursul zilei.

Ilan Șor a fost condamnat în primă instanță la 7,5 ani de închisoare. Dosarul se află de mai multe luni la Curtea de Apel Cahul, unde azi are loc o nouă ședință de judecată. Nu se știe deocamdată dacă deputatul participă la ședința de azi. Anterior, în presă au apărut informații precum că acesta a părăsit țara.

Recent, Mold-street a scris că Ilan Șor și-ar fi vândut afacerile Duty-Free.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!