UPDATE: Reprezentanții Poliției capitalei confirmă faptul că șeful Direcției Corneliu Groza a scris cerere de demisie. Astăzi va fi ultima zi când acesta își va exercita atribuțiile de serviciu. Nu se cunoaște deocamdată cine va fi șef interimar al Poliției capitalei.

Șeful Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Corneliu Groza, și-a dat ieri demisia. Despre aceasta a anunțat ministrul afacerilor interne, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

„Astăzi, după o ședință pe care am avut-o la Direcția de Poliție a municipiului Chișinău, șeful Direcției municipale și-a dat demisia. A înțeles mesajul”, a declarat Andrei Năstase.

Ministrul spune că în momentul de față are pe masa sa cel puțin încă 10 demisii. „Sistemul s-a opus și încă se opune”, a concretizat Andrei Năstase.

Corneliu Groza are telefonul deconectat, iar reprezentanții serviciului de presă nu cunosc deocamdată informația.

Vom reveni cu detalii pe parcursul zilei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!