Un moldovean de 35 de ani a fost reținut de polițiști din Viena. Acesta ar fi omorât un om al străzii. Corpul neînsuflețit a fost descoperit într-un parc din Viena. Suspectul a spus oamenilor legii că a lovit victima de mai multe ori. Între aceștia s-ar fi iscat o ceartă, scrie derstandard.at.

Presă locală mai scrie că, persoana decedată a fost găsită duminică dimineața, 30 iunie. Acesta are în jur de 40-50 de ani și a fost acoperit cu frunze și ramuri.

Moldoveanul a fost arestat imediat. Acesta se afla chiar lângă parc. Potrivit polițiștilor, el avea un comportament straniu și se uita continuu în spate, unde a săvârșit infracțiunea.

Mai întâi, moldoveanul a prezentat polițiștilor un act de identitate românesc fals. Ulterior, s-a constatat că acesta a ucis bărbatul în noaptea de sâmbătă între orele 22.00 și 22.30. El a spus oamenilor legi că a consumat alcool.

Identitatea victimei urmează a fi stabilită.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!