Jumătate din fracțiunea Partidului ȘOR din actuala componență a Parlamentului figurează în raportul Kroll 2, făcut public astăzi de membrii comisiei parlamentare care anchetează frauda bancară. Este vorba despre Ilan Șor, Marina Tauber și Reghina Apostolova. 

De asemenea, în raport apare și numele deputatului independent, ales pe una dintre circumscripțiile din regiunea transnistreană, Viorel Melnic.

Numele celor patru actuali parlamentari apar și în primul raport al companiei Kroll.

De menționat că, totuși, lista beneficiarilor finali ai fraudei bancare nu a fost publicată. Aceasta se află la Procuratura Anticorupție, iar conducerea Procuraturii spune că o va transmite comisiei de anchetă doar dacă vor avea acordul celor de la Kroll.

Raportul Kroll 2 a fost publicat astăzi, la amiază. Decizia de a fi publicat cel de-al doilea raport al companiei Kroll a fost luată ieri, la ședința comisiei parlamentare care investighează frauda bancară.

Conducerea Procuraturii Generale este de părere că publicarea raportului ar putea prejudicia mersul anchetei desfășurată de oamenii legii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!