Fostul vicepremier Iurie Leancă se află în căutarea unui loc de muncă. „Am plecat de la Chișinău când încă eram membru al Guvernului și am revenit în calitate de șomer”, a spus Leancă despre vacanța de la mijlocul lunii iunie, în care a mers, potrivit lui, împreună cu părinții. Declarația a fost făcută aseară, la emisiunea Important de la TVC 21.

„Acum preocuparea mea este să-mă găsesc un serviciu, unul care să-mi aducă o anumită satisfacție și un anumit venit financiar care să-mi permită să-mi întrețin familia, casa ș.a.m.d”, a spus Iurie Leancă.

Fostul vicepremier spune că era pregătit încă înainte de alegerile parlamentare pentru faptul că nu va mai face parte din noua garnitură a guvernării, indiferent de cine urma să câștige alegerile.

Leancă spune că nu-și va propune candidatura pentru vreo funcție în actualul Guvern, dar că poate să-i dea sfaturi pe politică externă prim-ministrei Maia Sandu.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!