La doar câteva luni de la instalare, câțiva piloni anti-parcare din centrul capitalei sunt la pământ. Astfel, pe asfalt, unde cândva aceștia au fost montați, au rămas șuruburile și pilonii distruși de care se împiedica trecătorii.

Imaginile foto au fost surprinse azi pe Bulevardul Ștefan cel Mare. Pilonii ar fi fost doborâți de un șofer. Ofițerul de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati ne-a spus că azi, în acel loc, a fost un accident.

Anterior, serviciul de presă al Primăriei a anunțat pentru TV8 că instalarea pilonilor va da rezultate abia după ce vor fi instalați pe lateral, ca nicio mașină să nu poate intra în zona delimitată. Astfel de piloni au fost instalați și lângă Universitatea de Medicină. Însă, fiind montați la distanțe mari unul față de altul, aceștia nu constituie un obstacol pentru șoferi, astfel că trotuarele din preajmă continuă să fie folosite de șoferi pe post de parcări.

De asemenea, acum câteva luni, purtătorul de cuvânt al Primăriei Chișinău, Vasile Chirilescu, a precizat că pilonii vor fi dotați cu benzi reflectorizante pentru a fi văzuți și pe întuneric.

Pentru instalarea stâlpilor în anul curent, din bugetul municipal au fost alocate 2 milioane de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!