Fratele președintelui Republicii Moldova a obținut 15% din acțiunile companiei de construcții „Archplay Development”, fondată de Igor Chaika, fiul procurorului general al Federației Ruse, scrie RBK.ru.

Alexandru Dodon a devenit co-proprietar al companiei. Igor Chaika a confirmat acest lucru pentru sursa citată și a precizat că Dodon a investit în capitalul „Archplay Development”, fără să dezvăluie condițiile tranzacției.

Potrivit lui Igor Chaika, Alexandru Dodon va conduce Departamentul de construcții al companiei. Antreprenorul rus a mai spus că firma sa de construcții își desfășoară activitatea doar pe teritoriul Rusiei și nu intenționează să se extindă în Republica Moldova.

Președintele Igor Dodon a recunoscut anterior că are relații de prietenie cu  Igor Chaika. În august 2017, omul de afaceri rus a sponsorizat cu 70 de mii de euro fundația de caritate „Din Suflet” creată și administrată de prima doamnă Galina Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!