În următoarele zile diaconul Ghenadie Valuța urmează să fie cercetat de Judecata bisericească, după ce acesta a fost surprins cum târâie pe asfalt un câine, care era legat din spatele mașinii cu un lanț. Despre asta a anunțat ceva timp în urmă Mitropolia Moldovei.

Reprezentanții Mitropoliei mai precizează că au vorbit cu diaconul Valuța. Aceștia au vrut să afle motivul pentru care diaconul a recurs la acest gest.

Contactat pentru a oferi explicații în acest sens, diaconul Valuța a declarat că și-a propus să scoată animalul din oraș și să-l ducă lângă un combinat de carne aflat în apropiere, afirmând că acolo e un câmp și sunt mai mulți câini, iar angajații combinatului îi hrănesc. Diaconul a afirmat că acest animal prezenta pericol și chiar a mușcat un copil de picior”, se arată în comunicatul Mitropoliei.

Ieri, pe o rețea socială au fost publicate fotografii în care slujitorul bisericii din Anenii Noi, Ghenadie Valuța a legat cu un lanț un câine de mașină și l-a târât pe asfalt.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!