/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Andrei Năstase: „Procurorul Igor Popa se află în serviciul bandiților”

missing
25 iulie 2019, ora 10:21

Decizia Procuraturii Generale de a nu porni urmărirea penală pentru uzurparea puterii de stat arată că „așa-zisul procuror general interimar Igor Popa nu se află în slujba poporului, ci în serviciul oligarhiei și al bandiților”, susține Andrei Năstase.

„Avem de a face cu o încercare jalnică de a-i proteja pe cei care s-au opus voinței liber exprimate a cetățenilor acestei țări de a trăi într-un stat de drept, în care libertățile lor să fie respectate… Cei care îi protejează pe criminali sunt la fel de vinovați și vor suporta consecințele!”, a scris Andrei Năstase pe facebook, după ce Procuratura Generală a anunțat că nu va ffi inițiată o cauză penală pentru uzurparea puterii de stat în baza denunțului ministrului de Interne.

Andrei Năstase îl avertizează pe procurorul general interimar Igor Popa, lăsând să se înțeleagă faptul că acesta va fi demis.

„Refuzul de a da curs denunțului meu este o nouă dovadă că uzurparea puterii în stat este o operațiune concertată și coorodonată tocmai de către cei obligați, prin atribuțiile constituționale pe care le au, să contribuie la eliberarea și democratizarea Republicii Moldova.

Îl avertizez pe acest Popa că este în vigoare Hotărârea Parlamentului cu privire la captivitatea statului și că la nivelul coaliției de guvernare vom lua măsuri ferme în sensul acestei hotărâri, astfel încât Procuratura să nu mai poată bloca aflarea adevărului și dezvăluirea abuzurilor comise de regimul Plahotniuc și sancționarea criminalilor”, și-a încheiat Năstase mesajul.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram