/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Pești cu viermi și pâine mucegăită! Un nou scandal cu alimentația copiilor în grădinițele din Chișinău

missing
05 august 2019, ora 16:02

O ex-directoare a grădiniței nr. 177 din Chișinău bate alarma cu privire la calitatea produselor cu care sunt hrăniți copiii în grădinițele din Chișinău. Aceasta a mers azi la Președinție și a arătat niște imagini cu pește plini de viermi și pâine mucegăită. Potrivit reprezentanților Președinției, fosta directoare acuză Direcția Educație Ciocana de iresponsabilitate.

Foto: Președinția RM

Foto: Președinția RM

 

Potrivit reprezentanților instituției prezidențiale, responsabili de la ANSA, ANSP, AAP și CNA au fost convocați pentru a interveni în acest caz.

„Totodată, s-a solicitat CNA-ului să informeze instituția prezidențială și societatea, cu ce s-au finalizat investigațiile pe cazurile similare, depistate cu 2 ani în urmă. Problema dezastrului admis de funcționarii primăriei în alimentația copiilor din grădinițe va fi examinată la următoarea ședință a Consiliului Suprem de Securitate”, informează Președinția.

Responsabilii de la Direcția educație Ciocana nu ne-au răspuns la telefon pentru a comenta subiectul. Vom reveni cu detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram