/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

/VIDEO/ Un individ a furat niște fotografii intime din telefonul unei tinere și o șantaja

missing
06 august 2019, ora 11:41

Un bărbat ar fi furat niște fotografii intime ale unei tinere de 23 de ani și o șantaja. Acesta cerea ca fata să-i de a bani, în caz contrar, le va face publice e rețelele de socializare.

Potrivit poliției, bărbatul cerea de la tânără 15 mii de lei și a fost reținut ieri de ofițerii de la Fulger, în timp ce prima o tranșă de patru mii de lei.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru șantaj. Potrivit poliției, suspectul a fost anterior condamnat pentru comiterea infracțiunilor de viol, jaf și furt.

Bărbatul este reținut pe 72 ore. Dacă i se va demonstra vinovăția, acesta riscă o pedeapsă cu privațiune de libertate pe un termen de la 7 la 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram