/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ UPDATE: Detalii despre accidentul de la Fundul Galbenei, soldat cu un deces și trei persoane rănite

16 august 2019, ora 16:20

UPDATE, ORA 16:20 Accidentul s-a produs la ora 12:45, pe traseul Hîncești-Chișinău. Autocisterna avea o defecțiune tehnică și din acest motiv șoferul acesteia nu s-ar fi isprăvit cu conducerea vehiculului, pierzând controlul volanului, relatează reprezentanții poliției. Șoferul autocisternei a murit la scurt timp de la producerea impactului. 

Autocisterna și automobilul de model Peugeot s-au lovit frontal. Mașina era condusă de o femeie în vârstă de 38 de ani. În automobil se afla tatăl și băiatul femeii, în vârstă de 63 și 17 ani. Toți trei au fost duși la Spitalul Raional din Hîncești.

Poliția cercetează toate circumstanțele producerii accidentului.

Mai multe detalii la acest subiect, urmăriți deseară în buletinele de știri de la TV8 de la ora 19:00 și 21:00. 

UPDATE, ORA 14:25 Persoana decedată era șoferul cisternei. În automobil se afla o tânără cu un copil. Minorul s-a ales doar cu leziuni ușoare, dar femeia a fost transportată la spital, potrivit echipei de filmare a TV8, de la fața locului.

UPDATE, ORA 13.32: Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului General de Poliție Mariana Bețivu, în urma impactului o persoană a decedat, iar alte trei sunt rănite.

Din informațiile furnizate de poliție, automobilul a avut o defecțiune tehnică și s-a ciocnit cu autocisterna. Vom reveni cu detalii pe parcursul zilei.

ORA 13.23: O cisternă și un automobil s-au ciocnit pe un drum din apropiere de satul Fundul Galbenei din raionul Hîncești. Vehiculele au fost făcute zob, blocând traficul rutier. Nu deținem deocamdată informații despre posibile victime.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram