Mihail Gofman, fostul șef al Serviciului Prevenire și Combaterea Spălării Banilor al Centrului Național Anticorupție spune că știe unde este Vlad Plahotniuc, fostul lider al Partidului Democrat. Într-o postare pe Facebook, Gofman zice că a verificat și Vlad Plahotniuc împreună cu Constantin Botnari nu se află în Statele Unite ale Americii, ci în Marea Britanie. Mai mult, fostul angajat al CNA zice că, dacă cineva se va interesa, acesta poate să ofere și adresa unde se află cei doi.

„Instituţiile de stat (în special de cele din organele de drept) duc în eroare politicienii sau politicienii duc în eroare cetăţenii Republicii Moldova? Am înţeles că se caută un cetăţean al Republicii Moldova, şi nu numai, cu numele Vladimir Plahotniuc, care se zice că ar fi pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Dacă verificăm, că este sau nu Vladimir Plahotniuc pe teritoriul acestui stat, accesaţi pagina Web a bazei de date deschise a organelor de imigrare ale SUA…şi ! « o Dumnezeule » cum se uimeşte socialistul Bogdan Ţîrdea. Ce vedem, că Vladimir Plahotniuc nu este pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, respectivul s-a aflat doar două zile în perioada de 15-16 iunie curent. Iar pe 17 iunie 2019 a părăsit Statele Unite ale Americii, dar încotro?!

Şi iarăşi «o Dumnezeule», iarăşi cu cuvintele lui Ţîrdea, a zburat cu avionul spre Marea Britanie împreună cu Constantin Botnari, supranumit «Borsetca», care se află şi până în prezent. Iar dacă va fi dorinţă, vă voi prezenta şi adresa unde locuiesc, dar s-ar interesa, eventual, cineva”, a comentat Gofman.

Vlad Plahotniuc a părăsit teritoriul Republicii Moldova la mijlocul lunii iunie. Nici el și nici foștii săi colegi din Partidul Democrat nu au spus unde anume se află acum ex-liderul PDM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!