/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Renato Usatîi vorbește în premieră despre un nou dosar penal deschis pe numele său

missing
03 septembrie 2019, ora 07:01

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, spune că a aflat recent că pe numele său a mai fost deschisă o cauză penală în cadrul căreia un bărbat ar fi depus mărturii împotriva sa, învinuindu-l că a organizat un omor.

„Am aflat recent că au început anumite mișcări în dosarele penale din Moldova. Este acolo un cunoscut escroc, Serghei Ciobanu, care pe timpul lui Plahotniuc procurorii l-au folosit să depună mărturii că Usatîi a plătit un killer. Acest om, cu două săptămâni în urmă, a scris o plângere, că eu printr-o firmă din București am pregătit lichidarea lui. Vorbesc azi prima dată despre asta”, a spus Usatîi în cadrul emisiuni „Glavnoe” de la „TVC 21”.

Renato Usatîi mai spune că noul procuror general interimar Dumitru Robu a cerut toate dosarele penale care sunt deschise pe numele său și „stă în fiecare seară deasupra lor și se șoșotește cu cineva”.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram