Șeful statului Igor Dodon merge din nou la Moscova. Acesta spune că se va întâlni cu omologul său rus Vladimir Putin, la Kremlin, pentru a discuta despre tarifele la gazele rusești, cumpărate de Republica Moldova. 

Dodon zice că există riscul ca tariful la gaze să crească cu până la 40-50%, „din cauza unor decizii politice luate anterior de cei de la ANRE” și spune că vrea să-l convingă pe Putin ca rușii să le ofere moldovenilor un tarif care să nu permită această creștere. Anterior, președinte spunea că va cere de la ruși reducerea tarifului la gazele naturale.

Igor Dodon s-a întors acum o zi de la Moscova, unde s-a întâlnit cu șeful de la „Gazprom”, Alexei Miller. La întrevedere a participat și ministrul Economiei, Vadim Brînzan, și noul președinte al „MoldovaGaz”, Vadim Ceban.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!