/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Igor Dodon a plecat la Bruxelles. Cu cine urmează să se întâlnească

missing
04 septembrie 2019, ora 09:31

Președintele Igor Dodon anunță că a plecat într-o vizită de lucru de două zile în Bruxelles, Belgia, în cadrul căreia va avea întrevederi cu mai mulți oficiali din UE, NATO și Senatului Belgiei. 

În cadrul acestor întrevederi vor fi abordate multiple întrebări ce țin de implementarea reformelor în țara noastră, dezvoltarea cooperării economice și comerciale cu partenerii europeni, agenda energetică, securitatea regională, etc.

„Vom discuta agenda relațiilor bilaterale și multilaterale cu David-Maria Sassoli, președintele Parlamentului European; Federica Mogherini, înaltul reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate; Johannes Hahn, comisarul european pentru Politica de Vecinătate şi Negocierile de Extindere; Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, David McAllister, președintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European; Maroš Šefčovič, vicepreşedintele Comisiei Europene pentru Uniunea Energetică și Sabine Laruelle, președintele Senatului Belgiei”, a scris șeful statului pe rețelele de socializare. 

Ultima vizită a președintelui Republicii Moldova în capitala Belgiei a avut loc în februarie 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram