/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Când revine Ilan Șor? Răspunsul Marinei Tauber

missing
05 septembrie 2019, ora 15:44

Vicepreședinta Partidului Șor, deputata Marina Tauber, susține în continuare că liderul formațiunii, Ilan Șor, nu este plecat din R. Moldova, chiar dacă autoritățile de la Tel Aviv au trimis o informație oficială la Chișinău că Șor a intrat pe teritoriul statului Israel.

Întrebată de reporterul TV8 când revine în țară Ilan Șor, Marina Tauber a răspuns: „El nu va reveni în țară, dar în spațiul public. Domnul președintele este alături și este mult mai aproape decât se gândesc oamenii. Nu este plecat din țară, dar evităm aparițiile publice ale dumnealui pentru că informația aceasta este periculoasă pentru viața și sănătatea lui”.

Marina Tauber ne-a mai spus că Ilan Șor va reapărea în public în scurt timp și atunci va fi organizată o conferință de presă. Aceasta nu a vrut să dezvăluie cine sunt candidații Partidului Șor la alegerile locale din 20 octombrie, odată ce Ilan Șor a anunțat că formațiunea va intra în cursa electorală în toate localitățile din republică, inclusiv la Chișinău. „O să vedeți când vom anunța oficial”, ne-a răspuns scurt Tauber.

Astăzi, Ilan Șor a filmat un live pe Facebook în care a declarat: „Dragi moldoveni, eu vin la voi”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram