Vicepreședintele Partidului Liberal Democrat, Alexandru Bujorean, va candida la funcția de primar al orașului Leova și va fi și în listele formațiunii pentru funcțiile de consilier local și raional.

„Nu este o decizie ușoară, dar este cât se poate de asumată și chibzuită. Schimbarea nu mai poate fi așteptată ,,pe verticală”, ea trebuie să înceapă de jos, de la talpa țării, din locurile în care oamenii nu mai vor să audă prea multe despre politică, ci cât mai multe despre soluționarea reală a problemelor lor zilnice: gunoi, câini vagabonzi, preț la apă și canalizare, drumuri și infrastructură, etc.”, a scris Bujorean pe Facebook.

Acesta susține că are o echipă pregătită și o listă de consilieri locali „care vin să aducă un suflu nou în administrația locală din Leova”.

Alexandru Bujorean urmează să colecteze semnături de la locuitorii orașului Leova, pentru a se putea înscrie în cursa electorală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!