/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Un nou video de la Ilan Șor: „Dragi prieteni, eu vin la voi”

missing
05 septembrie 2019, ora 12:05

Deputatul Ilan Șor a înregistrat o nouă adresare video către cetățeni pe care a transmis-o prin intermediul rețelelor de socializare. Acesta anunță că Partidul Șor se va implica activ în campania electorală pentru localele din 20 octombrie și va avea candidați în „aproape toate” localitățile R. Moldova, inclusiv în Chișinău.

Deși este fugar și căutat în toată lumea de Interpol, Ilan Șor și-a încheiat mesajul cu acest anunț: „Dragii mei, iubiții mei moldoveni, eu vin la voi”.

Potrivit deciziei judecătorilor de la Curtea de Apel Cahul, Ilan Șor urmează să fie arestat imediat ce va fi identificat de autorități, fiind anunțat în căutare națională și internațională. Acesta se află în prezent pe teritoriul statului Israel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram