Ex-președintele raionului Ungheni, Iurie Toma, va candida la funcția de primar al orașului Ungheni și la funcția de consilier raional la alegerile din 20 octombrie curent. Despre aceasta, Toma a anunțat pe rețelele de socializare. 

Iurie Toma a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook adresat alegătorilor. „Îndemn să veniți cu propuneri și sugestii concrete de schimbare spre bine a situației actuale în oraș. Toate propunerile dumneavoastră vor fi considerate și incluse în program și numai împreună vom găsi soluții”.

Iurie Toma a precizat că va candida independent la alegerile locale. Amintim că, în luna aprilie 2015, Toma a părăsit Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!