/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/UPDATE/ Perchezițiile în cauza penală privind Aeroportul din Chișinău vizează membri ai comisiei de concesionare

missing
20 septembrie 2019, ora 09:30

UPDATE, ORA 9.35: Perchezițiile care se fac în această dimineață în cauza penală privind Aeroportul din Chișinău vizează unii membri ai comisiei de concesionare acestuia. Măsurile de urmărire penală au loc în mai multe locuri, printre care ar putea fi și Aeroportul, spun reprezentanții procuraturii.

Amintim că, ieri, în baza acestui dosar, procurorul general interimar Dumitru Robu a solicitat Parlamentului ridicarea imunității deputatului Vladimir Cebotari. Cererea procurorului general a fost acceptată și Cebotari a rămas fără imunitate.

Nu cunoaște deocamdată, dacă aceste percheziții îl vizează și pe Vladimir Cebotari, care a fost, de asemenea, membru al comisiei de concesionare.

Vom reveni cu detalii pe parcursul zilei. 

ORA 08.48: La Aeroportul Internațional Chișinău se fac percheziții de către procurorii anticorupție și ofițerii Centrului Național Anticorupție. Informația a fost confirmată de reprezentanții Procuraturii Generale.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram