UPDATE, ORA 9.35: Perchezițiile care se fac în această dimineață în cauza penală privind Aeroportul din Chișinău vizează unii membri ai comisiei de concesionare acestuia. Măsurile de urmărire penală au loc în mai multe locuri, printre care ar putea fi și Aeroportul, spun reprezentanții procuraturii.

Amintim că, ieri, în baza acestui dosar, procurorul general interimar Dumitru Robu a solicitat Parlamentului ridicarea imunității deputatului Vladimir Cebotari. Cererea procurorului general a fost acceptată și Cebotari a rămas fără imunitate.

Nu cunoaște deocamdată, dacă aceste percheziții îl vizează și pe Vladimir Cebotari, care a fost, de asemenea, membru al comisiei de concesionare.

Vom reveni cu detalii pe parcursul zilei. 

ORA 08.48: La Aeroportul Internațional Chișinău se fac percheziții de către procurorii anticorupție și ofițerii Centrului Național Anticorupție. Informația a fost confirmată de reprezentanții Procuraturii Generale.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!