Deputatul democrat Alexandru Botnari s-a înscris în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Hâncești. Acesta este candidatul Partidului Democrat la alegerile locale din 20 octombrie.

Botnari este gata să renunțe la mandatul de deputat și să revină la cârma orașului Hâncești pe care l-a condus timp de 16 ani.

La fotoliul de parlamentar este gata să renunțe și democratul Grigore Repeșciuc care vrea să revină în funcția de primar al orașului Căușeni. Acesta a comentat anterior că, odată ce Partidul Democrat a ajuns în opoziție, nu mai poate contribui la creșterea bunăstării populației din circumscripția uninominală Nr. 35, acolo unde a câștigat alegerile parlamentare în februarie 2019.

La alegerile locale din 20 octombrie participă și deputata PDM, Elena Bacalu, care candidează pentru funcția de consilier al municipiului Cahul.

Un actual deputat democrat candidează la funcția de consilier local. Va renunța la mandatul din Parlament?

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!