/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Șeful interimar al Inspectoratului General de Poliție pleacă din funcție

missing
24 septembrie 2019, ora 10:56

Actualul șef interimar al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Balan, va reveni în funcția de magistrat al Judecătoriei Chișinău. O decizie în acest sens a fost aprobată astăzi de Consiliul Superior al Magistraturii. Urmează ca șeful statului Igor Dodon să semneze decretul de numire în funcție a lui Balan.

Amintim că Gheorghe Balan a fost demis din sistemul judecătoresc, după ce a fost sancționat disciplinar. În iulie curent, CSM a anulat hotărârea prin care a fost sancționat cu demisia și i-a aplicat lui Gheorghe Balan o sancțiune sub formă de mustrare.

Gheorghe Balan declarat atunci că va ataca decizia CSM-ului la Curtea de Apel Chișinău, pentru că nu este de acord nici cu această sancțiune mai ușoară pe care a primit-o.

Gheorghe Balan încă nu a decis dacă va reveni în funcția de judecător

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram