Victor Chironda, candidatul „Mișcării Social-Politică „Forța Nouă”, s-a lansat oficial în campania electorală pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. În cadrul evenimentului, Chironda a accentuat problemele care se atestă în capitală și a propus soluții pentru rezolvarea acestora.

„Noi vrem să scoatem orașul din mâinile politicienilor. De fapt, istoria se repetă. Avem aceiași oameni și aproximativ aceleași discursuri. Avem persoane care vor să administreze orașul pentru a-și face capital politic. În urma utilizării Primăriei în calitate de monedă de schimb pentru politicieni, am ajuns să trăim într-un oraș care are o sumedenie de probleme nerezolvate”,  a declarat Victor Chironda.

Potrivit lui, în capitală lipsesc drumuri bune, transport public accesibil, iluminare stradală etc. Toate acestea fiind servicii publice pe care le prestează Primăria.

De asta am venit și doresc să schimb lucrurile. Nu avem nevoie de modificarea actorilor și păstrarea acelorași piese. Îmi doresc o Primărie care să reprezinte interesele oamenilor. Iată de ce am decis să vin la Primărie cu o echipă de oameni tineri și profesioniști pentru Consiliul Municipal Chișinău (CMC)”, a spus Chironda.

În acest sens, candidatul  la funcția de consilier municipal din partea „Mișcării Social-Politică „Forța Nouă”, Sergiu Tofilat, a zis că: „am reușit să consolidăm o echipă de oameni dornici să lucreze. În CMC am întâlnit persoane care habar nu au unde au ajuns. Altele însă au venit pentru a-și satisface propriile interese. Dacă dorești să faci lucruri serioase ai nevoie de instrumente. În echipa noastră sunt oameni diverși cu inițiativă care știu ce trebuie să facă și sunt dispuși să lucreze”, a punctat Tofilat.

În prezent, pentru funcţia de primar la alegerile locale generale din 20 octombrie 2019 în circumscripția electorală municipală Chișinău s-au înregistrat următorii candidați: Ion Ceban, Andrei Donică, Teodor Cârnaț, Valeriu Munteanu, Valerii Klimenco și Vitalie Voznoi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!