Președinția Republicii Moldova caută un agent economic de la care să procure cutii pentru distincții de stat în valoare de jumătate de milion de lei. În total urmează a fi procurate peste trei mii de cutii. 

Potrivit anunțului de participare, este vorba 450 de cutii pentru „Ordinul Republicii”, o mie de cutii pentru medalii, o mie de cutii  pentru însemnele titlurilor onorifice și o mie de loje pentru cutii capitonate.

Cutiile vor putea fi livrate în maxim 30 de zile din momentul semnării și înregistrării contractului, care este valabil până pe 31 decembrie curent.

Agenții economici interesați pot depune ofertele în perioada 4 – 10 octombrie curent. Începutul licitației este preconizat pentru data de 11 octombrie.

Contactată de tv8, purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, nu a răspuns la telefon pentru a veni cu o reacție cu privire la acest fapt.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!