/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ UPDATE: Detalii despre accidentul de la Edineț. Unul dintre pasageri a decedat la spital

missing
26 septembrie 2019, ora 12:39

UPDATE: ORA 12:32 Unul dintre pasagerii automobilului de marca BMW, un bărbat de 24 de ani, în urma traumelor primite a decedat în Secția reanimare a spitalului raional Edineț. 

„Tânăra de 26 de ani, care ar fi provocat accidentul rutier, era din raionul Edineț. În automobilul de model „BMW”, condus de aceasta, se aflau patru bărbați cu vârstele cuprinse între 22 și respectiv 26 de ani. Accidentul s-a produs în apropierea de satul Volodeni, raionul Edineț. Șoferul automobilului de model Volkswagen Golf, care a decedat pe loc, circula regulamentar. El avea 41 de ani și era domiciliat în raionul Briceni”, a declarat pentru tv8.md ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Edineț, Svetlana Talpă.

Foto: Poliția

UDATE: ORA 10:04 Șoferul unui automobil Volkswagen Golf a murit aseară, după ce automobilul în care se afla s-a ciocnit cu un BMW. Accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Alexăndreni, raionul Edineț, în jurul orei 21:26. 

În automobilul de marcă BMW se aflau cinci persoane – patru bărbați o femeie. Aceștia au rămas blocați între fiare în urma ciocnirii automobilelor și au avut nevoie de ajutorul salvatorilor.

„Salvatorii au reușit descarcerarea și deblocarea persoanelor în cel mai scurt timp. Victimele accidentului s-au ales cu diverse traumatisme fiind preluați de către Serviciul asistență medicală urgentă și transportați la Spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri medicale. Totodată, salvatorii au extras și cadavrul conducătorului din autoturismul Volkswagen Golf”, informează serviciul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

UPDATE: Contactați de TV8.md, reprezentanții Poliției de la Edineț nu au răspuns la telefon. Aceștia însă au declarat pentru IPN că la volanul BMW-ului se afla o tânără de 26 de ani, care, din informațiile preliminare ale Poliției, ar fi provocat accidentul. Acesta a fost transportată la spital în comă, unde a decedat la scurt timp.

Cazul este cercetat de organele de drept. Circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite ulterior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram