/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/DOC/ Doi judecători ai CSJ, cu opinie separată la recursul CSM împotriva încheierii Curții de Apel, care a obligat convocarea Adunării Judecătorilor

missing
27 septembrie 2019, ora 12:54

Curtea Supremă de Justiție a respins ieri recursul Consiliului Superior al Magistraturii care a cerut casarea încheierii Curții de Apel Chișinău prin care a fost obligat să convoace Adunarea Generală a Judecătorilor.

Doi magistrați din completul de la CSJ, care a examinat recursul CSM, au avut opinii separate. Iurie Bejenaru și Sveatoslav Moldovan cred că soluția primei instanțe trebuia să fie casată, pentru că ar fi fost emisă cu încălcarea competenței jurisdicționale.

Vedeți mai jos cum și-au motivat poziția cei doi judecători.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram