/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Dezvăluiri despre geanta misterioasă a lui Ilan Șor. „În geanta neagră erau bani pe care Filat i-a transmis lui Dodon”

missing
30 septembrie 2019, ora 08:35

În geanta neagră, pe care Ilan Șor a prezentat-o anterior în cadrul unei conferințe de presă, ar fi fost bani pe care ex-premierul Vlad Filat i-ar fi transmis actualului președinte Igor Dodon. Declarația a fost făcută de Ilan Șor într-un interviu pentru „Televiziunea Centrală”.

„În geanta neagră erau bani. Bani pe care Filat i-a transmis lui Dodon pentru numirea lui Nicolae Timofti în funcția de președinte. Vlad Filat a primit banii de la Banca de Economii. Dodon, în mod trădător, pentru această geantă de câteva milioane de dolari, dar mai concret de trei milioane de dolari, a votat pentru numirea lui Timofti”, a declarat Șor.

Potrivit lui, această geantă nu ar fi fost singura, dar că ar fi existat mai multe asemenea plăți „pentru diferite momente”.

Șor spune că are dovezi în acest sens, dar că ar fi prea devreme să le prezinte pentru că justiția nu va atrage atenția asupra lor.

Contactați de reporterul TV8, reprezentanții Președinției au spus că nu comentează deocamdată aceste declarații. La rândul său, avocatul lui Vlad Filat, Victor Munteanu, a spus că va reveni cu un comentariu la acest subiect pe parcursul zilei.

Amintim că în luna februarie curent Ilan Șor a ieșit într-o conferință de presă la care a prezentat o geantă neagră. Atunci polticianul nu vrut să spună ce concret s-a aflat în acea geantă, menționând că ar fi fost „multe lucruri, pe care Igor Nicolaevici Dodon le-a primit personal de la mine”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram