UPDATE Ora 16:27 Șeful Departamentului de urgență, Igor Curov,  spune că în urma accidentului rutier 22 de persoane au fost internate la Institutul de Medicină Urgentă. Nici una dintre victimele accidentului care au fost transportate la spital nu a decedat. Acestea s-au ales cu diverse traumatisme.

O singură persoană se află în stare gravă și urmează a fi operată. Informația a fost oferită de reporterul tv8 aflat la fața locului.

Ora 16:14 Ofițera de presă a Poliției capitalei Svetlana Scripnic a confirmat că nici un pasager care se afla în troleibuz nu a avut de suferit.

Ora 15:53 Potrivit pretorului sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc, nici o persoană din troleibuz nu a decedat. Chiar dacă au primit anumite traumatisme viața lor nu se află în pericol. Accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive, spune pretorul.

Ora 15:23 O persoană din automobilului de model „Porsche Cayenne” a decedat. Este vorba de un pasager. Alte 18 persoane care se aflau în troleibuzul de pe ruta 21 s-au ales cu diferite traumatisme. Acestea au primit deja îngrijiri medicale și au fost transportate la Institutul de Medicină Urgentă.

Șoferul troleibuzului se află în stare gravă. Printre persoanele rănite se numără și o minoră de 13 ani. Fata nu s-a ales cu traumatisme grave.

La fața locului au intervenit cinci echipaje de salvatori și patru echipaje ale Inspectoratului Național de Patrulare (INP). Informația a fost oferită de ofițera de presă a Inspectoratului de General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu.

Ora 15:05 Șase persoane care se aflau în troleibuz au avut de suferit. Alți doi pasageri care se aflau în automobilul de marca „Porsche” au fost răniți și se află în stare gravă. La fața locului au intervenit trei echipaje de salvatori.

Ora 14:49 Un accident teribil s-a produs cu ceva timp în urmă în sectorul Buiucani al capitalei la intersecția străzilor Alba Iulia cu Onisifor Ghibu. Un troleibuz a fost ciocnit de un automobil de marca „Porsche”. Potrivit primelor informații oferite de oamenii legii, în urma accidentului sunt mai multe victime.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 14:08 minute. Din imaginile postate de către internauți pe rețelele de socializare se poate vedea că mai multe persoane au fost rănite. Revenim cu detalii pe parcursul zilei și la jurnalele orei 17:30, 19:00 și 21:00.

Sursa: Agora.md

Foto: Facebook/GMB

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!