În lipsa unui candidat la funcția de primar general, 35 de consilieri municipali comuniști s-au lansat astăzi în cursa electorală. În fața cinematografului „Gaudeamus”, aceștia au promis că vor face ordine în Chișinău. De la lansare a lipsit liderul partidului, Vladimir Voronin.

„Vom apăra, pe parcurs, toate interesele, inclusiv ale suburbiilor noastre”

Fața-n față cu panourile pe care apare fostul lor coleg de partid, PCRM și-a prezentat astăzi echipa de consilieri municipali, pentru localele din capitală.

Noi nu tragem atenția la toți oamenii incompetenți. Stă și stă. Uitati-vă, la fiecare colț stau”

Totuși, partidul nu are un candidat pentru funcția de primar general.

Diana CARAMAN, MEMBRU PCRM

De ce nu aveți un candidat la primăria Chișinău? – Așa cum a spus și domnul Voronin, noi considerăm că principalele… Se poate eu în rusă să spun.  Singur, primarul nu poate reprezenta așa multe persoane ca și candidații la Consiliul Municipal. Se poate întâmpla ca Andrei Năstase o să revină și atunci ce va face persoana care va candida astăzi”

De la evenimentul de lansare a lipsit liderul partidului, Vladimir Voronin, care ar fi fost plecat prin raioane.

-V-ați fi dorit ca domnul Voronin să fie alături de Dvs? – Da, numaidecât. El e mereu alături de noi, dar astăzi el e în raioane”

Consilierii comuniști spun că vor face ordine în capitală dacă ajung la primărie și susțin că foștii primari se fac reponsabili de starea dezastruoasă în care se află Chișinăul.

Diana CARAMAN, MEMBRU PCRM

Au transformat Chișinăul într-un sat părăginit.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!