Întâmplare oripilantă într-o locuință din orașul Vallo della Lucania din Italia.  Cadavrul unui nou-născut a fost descoperit astăzi, de către carabinieri într-o valiză ascunsă după un dulap.

Carabinierii au fost alertați de reprezentanți ai spitalului San Luca unde o femeie a ajuns cu hemoragie puternică, potrivit Today.it. Medicii și-au dat seama că aceasta tocmai născuse, așa că au raportat cazul carabinierilor.

Ulterior, s-a stabilit că mama copilului mort este o moldoveancă care muncește îngrijitoare în Italia. Femeia ar fi născut acasă. După ce i-a tăiat cordonul ombilical, ar fi pus bebelușul în valiză, iar apoi a cerut ajutorul medicilor de la urgență.

Parchetul din Vallo della Lucania va dispune efectuarea cât mai curând a unei autopsii, pentru a afla dacă bebelușul s-a născut viu sau mort.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!