Zecile de antreprenori care de Ziua Națională a Vinului au făcut grătar, pe care l-au vândut oaspeților la eveniment, au lăsat mizerie în urma lor. După ce sărbătoarea s-a încheiat, responsabilii de la salubrizare și cei de la Spații Verzi au constatat că aceștia au împrăștiat grăsimile de pe grătare și cărbunii arși pe…gazonul din scuarul Catedralei Mitropolitane ”Nașterea Domnului”.

Despre acest lucru s-a plâns la ședința operativă a Primăriei, șeful de la Spații Verzi, Serghei Carp.

”Parcul trebuie să fie frumos și după sărbătoare. Să intervină și poliția, că singuri nu suntem în stare să le facem față”, i-a cerut Carp primarului interimar Adrian Talmaci.

Potrivit lui Serghei Carp, după sărbătoarea Ziua Vinului, au fost evacuate 14 rute de gunoi.

La rândul său, Adrian Talmaci, a dat asigurări că de Hramul orașului, pe bd. Ștefan cel Mare vor fi instalate mai multe containere pentru gunoi și a cerut ca imediat ce sunt pline, să fie evacuate.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!