Replici tăioase între candidații la funcția de primar al municipiului Chișinău, în cadrul dezbaterilor electorale de la postul de televiziune „TVR Moldova”. Candidatul Partidului Democrat (PDM) pentru șefia capitalei, Vladimir Cebotari, a propus alegătorilor ca candidatul Partidului Speranța-Nadejda, Andrei Donică, să fie poreclit papagal. Asta după ce Donică a venit cu acuzații la adresa democratului.  

În cadrul dezbaterilor, Andrei Donică l-a numit hoț pe candidatul PDM. „De ce v-au scos imunitatea și până acum nu sunteți arestați? Unicul deputat în istoria R.Moldova care în Parlament i se scoate imunitatea și până în prezent nu este arestat”, a spus Donică.

În replică Vladimir Cebotari a declarat: „Cuvintele lui Donică costă atâta cât și ușurința cu care le pronunță…Domnul Donică va răspunde pentru toate aceste cuvinte. Eu vă propunem la toți să-l poreclim papagal”, a spus candidatul PDM.

În cursa electorală, pentru fotoliul de primar al capitalei, s-au înscris : Andrei Donică, de la Mișcării Profesioniștilor „Speranța – Nadejda”,  socialistul Ion Ceban, Teodor Cîrnaț, din partea Partidului „Voința Poporului”, Valerii Klimenco – Partidul Șor, Valeriu Munteanu –„Uniunea Salvați Basarabia”, Victor Chironda din partea Mișcării Social-Politice „Forța Nouă”, Vitalie Voznoi de la Partidului „Stânga Europeană”, Dumitru Țîra, din partea Partidului Popular European, canidatul Partidului Verde Ecologist Vitalie Marinuță, Andrei Năstase, din partea blocului ACUM, Lilia Ranogaeț de pe lista Partidului Național Liberal, Fetescu Alexandru  de la PLDM, Dorin Chirtoacă, președintele Partidului Liberal, democratul Vladimir Cebotari, Octavian Țîcu din partea „Partidului Unității Naționale”, Toma Serghei -„Partidul Oamenilor Muncii”, Vladimir Țurcanu de la „Partidul Popular Românesc” și  candidatul  Partidului „Democrația Acasă” – Boris Volosatîi.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!