/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Învățătoarea agresivă de la liceul ”Socrate” a fost dată afară din funcție

missing
08 octombrie 2019, ora 14:26

Învățătoarea agresivă de la liceul ”Socrate”,  surprinsă în timp ce își insultă elevii din clasa întâi, a fost dată afară. Decizia de a o demite a fost luată azi de membrii Comisiei de etică. Ordinul de demitere a cadrului didactic a fost deja emis.

Informația a fost confirmată pentru TV 8 de către directorului liceului ”Socrate”, Ion Sirețeanu, care nu ne-a spus însă în baza cărui articol a fost concediată învățătoarea, precizând că membrii comisiei sunt în continuare în ședință.

Ieri, învățătoarea a scris cerere de demisie din proprie inițiativă, însă aceasta nu a fost acceptată de administrație. Responsabilii de la Direcția Educație au declarat ieri că aceasta nu va mai putea activa.

Ieri, orele elevilor din clasa supusă agresiunilor dascălului au fost suspendate, iar de azi, copiii au o nouă învățătoare.

Pe acest caz s-a sesizat și Procuratura, care a menționat că învățătoarea ar putea fi trasă la răspundere pentru tratament inuman.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram