Un accident rutier s-a produs azi-dimineață în satul Popovca, raionul Fălești. Un automobil de model „Vaz 2106” a intrat într-un copac, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. În urma accidentului rutier, o femeie a fost transportată la spital. 

Inspectoratul de Poliție Fălești a fost anunțat astăzi la ora 08:35. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 68 ani, locuitor al satului sus menționat, se deplasa cu mașina personală pe drumul Reuțel-Pompa-Glinjeni-Catranîc. Pe bancheta din față se afla soția sa de 62 de ani.

„La intrarea în satul Popovca conducătorul auto nu a adaptat viteza corespunzătoare situației rutiere pe drumul local acoperit cu pietriș, a pierdut controlul automobilului și a derapat de pe traseu, tamponându-se întru-n copac”, a comunicat ofițera de presă a IP Fălești, Eugenia Molceanov.

În rezultatul accidentului automobilul a fost deteriorat esențial. Conducătorul auto s-a ales cu traumatism torocal, iar femeia s-a ales cu fractură deschisă de femur pe stânga cu deplasare. Ea a fost internată în Spitalul Clinic Municipal Bălți.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: IP Fălești

Foto: IP Fălești

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!