Deputatul democrat Vladimir Andronachi, care lipsește de mai multe luni de la ședințele Parlamentului, este așteptat să revină zilele următoare. Declarația a fost făcută aseară de Dumitru Diacov la emisiunea Secretele Puterii de la Jurnal TV. Diacov a spus că anterior Andronachi i-ar fi promis că se întoarce la sfârșit de septembrie, după ce își încheie anumite ”angajamente”.

”Eu am vorbit cu Andronachi și a spus că a avut fel de fel de angajamente și revine la sfârșit de septembrie în Parlament. Eu sper că zilele acestea o să apară”, a precizat Dumitru Diacov, care și-a îndemnat colegii de fracțiune să participe la ședințe sau să își depună mandatele.

”Chiar azi am vorbit la fracțiune să avem discuții cu toți acești colegi să revină în Parlament sau dacă au alte planuri, să depună mandatele”, a specificat Diacov.

Menționăm că Vladimir Andronachi și Constantin Botnari lipsesc de la ședințele Legislativului de când PDM a cedat puterea actualei guvernări. Absența celor doi l-a contrariat și pe președintele partidului, Pavel Filip. Acesta a spsu anterior că i se pare stranie lipsa lui Andronachi și Botnari în Parlament și că urmează să se ia o decizie legată de continuarea activității lor în calitate de deputați.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!