/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/VIDEO/ Un tânăr a făcut treaba unui inspector de patrulare și a încercat să dirijeze traficul rutier

missing
10 octombrie 2019, ora 10:18

Pentru că semaforul de la intersecția străzii Mihail Kogălniceanu cu Bănulescu-Bodoni din sectorul Centru al capitalei nu funcționează, un tânăr a sărit în ajutor șoferilor.

Pentru a preveni formarea ambuteiajelor în zonă, tânărul s-a pus în mijlocul intersecției și a încercat să dirijeze traficul rutier, exact cum o face un agent de patrulare.

Din imaginile video postate pe rețelele de socializare se poate vedea că, chiar dacă tânărul nu ar deține legitimație de inspector de patrulare și nu este echipat corespunzător, șoferii totuși se conformează indicațiilor acestuia.

Contactată de TV8.md, ofițera de presă a Inspectoratului Național de Patrulare (INP), Natalia Golovco, nu a răspuns la telefon pentru a ne spune dacă oamenii legii au fost anunțați despre acest caz și ce măsuri urmează să întreprindă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram