Incendiu la Penitenciarul de la Lipcani! Un deținut a dat foc unei încăperi auxiliare dintr-un sector de detenție. Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor, deținutul ar fi provocat incendiul în semn de protest față de încheierea instanței de judecată, care l-a condamnat la pușcărie.

Incidentul s-a produs ieri după-amiază. Focul ar fi mistuit încăperea penitenciarului și acoperișul acesteia. A fost nevoie de intervenția a două autospeciale, pentru a stinge incendiul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Administrația Națională a Penitenciarelor a pornit o anchetă internă pe acest caz, pentru a stabili toate circumstațele.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!