Trei moldoveni și un cetățean român au fost reținuți în România într-un dosar de trafic de droguri în valoare de 1,5 milioane de euro. Procurorii DIICOT și polițiștii au ridicat 20 de kilograme de heroină în urma investigațiilor dar și valută. 

Indivizii sunt cercetați pentru trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de mare risc, potrivit Digi24.ro.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că suspecții, membrii unui grup infracțional organizat, au livrat droguri de mare risc (heroină) în România, prin intermediul unei firme de transport persoane, pe ruta Istanbul – Chișinău, în vederea comercializării pe raza municipiului București și a județelor limitrofe”, informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Pe lângă cele 20 de kg d heroină, au fost ridicate și indisponibilizate sumele de 19.990 de euro, 784 dolari, 2.125 de lire turcești, 2.087 de lei moldovenești și 2.580 de lei.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!