După ce i-a întrunit în ședință pe studenții de la Universitatea Tehnică din Moldova (UTM) și le-a explicat tinerilor programul său electoral, Andrei Năstase a fost întrebat de reportera TV8 de i-a adunat pe tineri în timpul orelor. 

Drept replică, dânsul a declarat: „Cred că dumneavoastră exagerați…Noi numai terminăm evenimentul”, a declarat Andrei Năstase reporterului TV8.

Ulterior, candidatul Blocului ACUM, a trecut la alt subiect și a continuat să discute cu studenții prezenți la întrunire.

Menționăm că, Andrei Năstase i-a întrunit astăzi într-o ședință și pe medicii de la spitalul clinic municipal „Emilian Coțaga”, care l-au ascultat preț de 40 de minute pe politician.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!