Candidatul Blocului ACUM la șefia capitalei, Andrei Năstase, a oferit primele declarații după închiderea secțiilor de vot. Politicianul le-a mulțumit tuturor cetățenilor din Chișinău, suburbii dar și din afara țării care și-au exercitat astăzi dreptul la vot. 

„Le mulțumesc tuturor celor care au înțeles cât de important este să ne asumăm capitala și viitorul acesteia. Prezența la vot în municipiul Chișinău a fost mai mare decât la alegerile precedente din capitală. Aceste alegeri s-au derulat în condiții mult mai bune decât cele anterioare, totuși nu au lipsit atacuri murdare atât din interiorul cât și din exteriorul țării”, a declarat candidatul Blocului.

De asemenea, Andrei Năstase a spus că: „Fac un apel către toți observatorii din secțiilor de votare să fie foarte atenți la numărătoarea și la completarea proceselor verbale. Toată lumea urmărește cum putem duce la bun sfârșit acest scrutin. În acest moment, orice fel de estimare a rezultatului acestor alegeri este inoportună”, a mai spus Andrei Năastase.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!