Un locuitor din orașul Ialoveni susține că unul dintre candidații la șefia Primăriei din localitate ar fi oferit bani pentru voturile în favoarea lui. Pentru un vot, acesta ar fi dat 100 de lei. Potrivit bărbatului, ar fi vorba despre candidatul independent la funcția de primar al orașului Ialoveni Gheorghe Caracuian. 

Pe internet au fost publicate imagini video în care un grup de bărbați vorbesc despre faptul că au fost îndemnați să voteze contra sumei de 100 de lei.

„- Colea Grosu au zis că i-au chemat și le-a spus: „Tak, toți drugii să voteze pentru Caracuian la primar și pentru dânsul la consilier. Îți dai seama? – Și cât ți-au promis? – Câte 100 de lei de om”, spune unul dintre bărbații surprinși în înregistrarea video.

Un alt bărbat spune că a transportat astăzi 22 de oameni și a prezentat o listă de nume.

Contactat de TV8, candidatul Gheorghe Caracuian spune că nu are nicio legătură cu acest incident și că ar fi vorba despre un joc politic murdar. „Eu despre acest caz nu pot să vă spun nimic. N-am închipuire. Dacă este vreun video, cine este omul acela, cu mare plăcere m-aș uita cine este. L-aș da în judecată ca să ducă o pedeapsă aspră. N-am eu bani să arunc. Dacă oamenii o să vrea să mă aleagă pe mine, lasă să mă aleagă. Dacă nu, să aleagă pe altcineva. Eu bani n-am să vin să lucrez pentru oameni cu bani. Nu-i frumos”, a declarat candidatul independent.

Mai jos vedeți întreaga secvență video.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!