Un tânăr de 17 ani din raionul Dubăsari a fost ucis în bătaie de doi adolescenți. Tragedia s-a produs săptămâna trecută după ce victima și cei doi agresori au consumat alcool într-un bar.

Între băieți s-a iscat o ceartă, care a generat în bătaie. Cei doi indivizi au chinuit victima o noapte întreagă, au chemat un taxi, au băgat-o în portbagaj și au plimbat-o prin localitate.

Ulterior, l-au dus pe băiatul de 17 ani snopit în bătaie la cimitir și l-au lăsat între morminte. Victima era încă în viață. Dimineață, a fost descoperit de un tânăr de 16 ani, care a alertat paznicul cimitirului și ambulanța.

”Mă duceam la mormântul surorii mele, când i-am văzut doar picioarele băiatului. Am crezut că e un bețiv. Avea mai multe răni, era plin de sânge, avea echimoze. I-am zis să se ridice, însă nu reacționa deși încă respira”, a spus băiatul.

Victima a fost transportată la spitalul raional, ulterior la Spitalul Clinic Republican, însă nu a mai putut fi salvată.

Cei doi presupuși autori ai crimei au fost reținuți. Aceștia riscă până la 20 de închisoare.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!