În acest an, compania BIOPROTECT a participat la principala expoziție agricolă din Moldova – MOLDAGROTEH. De această dată, compania propune o serie de noutăți: un nou stand expozițional, un nou LOGO, noi parteneri și noi oferte pentru fermieri.

SINCRON: VALERIU STRELEȚ, DIRECTORUL GENERAL „BIOPROTECT”

Misiunea principală a BIOPROTECT este de a fi cât mai utili fermierilor. Ne străduim să le aducem fermierilor tot ce este mai bun și mai nou, și mai eficient pe piața inputurilor agricole.

În acest an, compania și-a ales unii dintre cei mai buni parteneri din domeniul agriculturii.

VALERIU STRELEȚ, DIRECTORUL GENERAL „BIOPROTECT”

Din parteneriatele noi lansate în anul curent de compania Bioprotect: Carmeuse – aditivi de sol, Europlast – care produce boxpaleți pentru fructe și Topcon, care vine cu echipamente pentru agricultură de precizie.

În acest an, BIOPROTECT vine cu o nouă abordare, una mai complexă. Asta pentru a oferi fermierilor servicii cât mai utile. Compania a lansat recent o întreprindere parteneră „BIOLAB TEST”, misiunea căreia este de a promova cercetarea și dezvoltarea în agricultură.

SINCRON: ALEXANDRU PURICE, ADMINISTRATOR „SC BIOLAB TEST”

Suntem primul și unicul laborator de acest tip din RM, prestăm servicii de testare analiză sol, plantă și apă. Venim în ajutorul fermierului, pentru a cunoaște mai bine rezervele de substanțe nutritive pe care le au în sol și pentru a valorifica la maxim investițiile pe care le fac.

De asemenea, începând cu anul 2019, compania BIOPROTECT livrează fermierilor tehnică și echipamente agricole performante.

SINCRON: SERGIU LEAȘOC, MANAGER DEPARTAMENT „TEHNICĂ ȘI ECHIPAMENTE AGRICOLE” BIOPROTECT

Dorim să facem o agricultură eficientă, împreună cu fermierii și partenerii noștri. Lucrăm cu companie americană se află în top 3 a utilajelor agricole. O tehnologie verticală de prelucrare a solului, o tehnologie nouă care dorim să o arătăm și partenerilor noștri din Moldova.

BIOPROTECT este la noi începuturi, dar având drept scop principal de a sprijini fermierii moldoveni, oferindu-le o serie de oferte eficiente și de a-i ajuta să facă agricultură eficientă.

AGRICULTURĂ EFICIENTĂ CU „BIOPROTECT”

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!