Președintele Partidului ȘOR (PP ȘOR), Ilan Șor, ne-a transmis, prin intermediul colegei sale de partit Marina Tauber, că este deschis să participe la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8, asta deși cu ceva timp în urmă acesta a amenințat jurnaliștii de la postul nostru de televiziune cu o curea și a făcut declarații ofensatoare în adresa jurnaliștilor TV8 și nemijlocit în adresa Nataliei Morari.

„Domnul Șor m-a rugat să vă transmit toată deschiderea noastră. Azi nu reușim, dar domnul Șor m-a rugat să vă transmit că va participa la emisiunea Dvs. Unele lucruri îl veți putea întreba personal”, a declarat deputata Marina Tauber, la emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață.

Tauber zice că declarațiile ofensatoare la adresa jurnaliștilor de la TV8, făcute anterior de Șor au fost un fel de metafore: „Gestul lui cu cureaua a fost să atragem atenția pentru că postul dvs. a ofensat mai muți oameni din Orhei (…). A fost spus la modul figurat, noi știm că în limba rusă există mai multe metafore de acest fel”, a spus Marina Tauber.

Ilan Șor nu se află în țară de câteva luni. Acesta participă însă activ la activitățile partidului său prin intermediul înregistrărilor video. La ediția de astăzi a emisiunii „Cutia Neagră” Ilan Șor a fost solicitat de către producători să intervină prin Skype, însă Marina Tauber a spus că astăzi nu mai reușește, dar e dispus să participe la o ediție ulterioară.

Urmăriți mai jos emisiunea integrală:

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!