Reprezentanții Ministerului Justiției au publicat înregistrările video de la interviurile celor 16 candidați la funcția de procuror general, din cadrul concursului organizat de minister. Angajații instituției susțin că vor să demonstreze că sunt transparenți și echidistanți și oferă acces publicului la interviuri.

Interviurile din ziua de 28 octombrie:

Interviurile din ziua de 29 octombrie:

În urma concursului organizat de Ministerul Justiției, o comisie de specialiști a preselectat patru candidați la funcția de procuror general: Oleg Crîșmaru , Vladislav Gribincea, Veaceslav Soltan și Alexandr Stoianoglo. Aceste candidaturi vor fi propuse Consiliului Superior al Procurorilor pentru membrii acestuia să aleagă un singur candidat și să-l propună șefului statului Igor Dodon spre aprobare și numire în funcție.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!